sábado, 13 de marzo de 2010

Hola Món! Hola Mundo! Hi world!

Hola a tots!

Com a membre del
ADR de Economia, he creat aquest blog per a donar la opció als estudiats de assabentar-se de les coses que passen a la seva facultat.

Primer de tot, dir que el
ADR es el acrònim de: Assemblea de Representants de Alumnes. En altres paraules, som tots els pesats que cada any vos demanem el vot al mes de Novembre.
El
ADR el formen totes les associacions de estudiants de la facultat de Economia, aixi com els delegats delegats de estudiants.

Aquest
blog, l'hem creat amb l'objectiu de donar-nos a conèixer a la resta de Facultat, i de pas per a que tots sapigueu que quant vos demanem el vot, es per vegeu que les coses que duguem als nostres programes electorals les intentem dur a terme als diferents òrgans de la universitat. (encara que no sempre ho aconseguim)

També pretenem que siga un lloc de debat entre els estudiats i les
associacions.

Altra de les funcions del
blog serà que podau vore les actes de les reunions dels ADRs i de les Juntes de la Facultat.

Sense més que dir, hem
despedeixo fins a la pròxima entrada!

Atentament, Borja
Solís.

========================================================

Hola a todos!

Des de el ADR de Economía hemos creado este blog para dar la oportunidad a los estudiantes de entererarse de las cosas que pasan en su facultad.

La primera explicación que quiero dar es la del acrónimo de ADR, que significa Asamblea de Representantes de Estudiantes. En otras palabras, somos los pesados que cada año durante una semana del mes de Noviembre os pedimos el voto en los pasillos a cambio de un boli y algunas propuestas para intentar mejorar la universidad ;)

El ADR lo formamos todas las asociaciones de estudiantes elegidas democraticamente mediante el escrutinio directo, así como los delegados de clase de las diferentes carreras y cursos que se estudian en Economía.

Por eso hemos creado este blog, para que podáis estar al tanto de lo que hacemos y decidimos, y si lo creéis conveniente, que podáis opinar! Tener en cuenta, que lo que digáis aquí lleva vuestro nombre y se tendrá en cuenta, así que ser coherentes!

Sin más me despido, un saludo a todos.

Atentamente, Borja Solís.