miércoles, 17 de marzo de 2010

Acta 11-02-2010

Bo, començem en les coses que interesen.

Ací teniu l'acta de l'ultima sessió del ADR, que va tindre lloc el 11-02-10. Esta pendent de aprovar, cosa que es farà previsiblement el dia 23-03-10, dia de la próxima reunio del ADR.



ACTA DE LA SESSIÓ DE L'ASSEMBLEA DE REPRESENTANTS D'ESTUDIANTS DE LA FACULTAT D'ECONOMIA D'11 DE FEBRER DEL 2010

El dia 11 de febrer del 2010, a les 14:15 hores, en el despatx E04 de la Facultat d'Economia, comença la sessió de l'Assemblea de Representants d'Estudiants de la Facultat d'Economia.

Assistixen: Luis Pastor, José Fos, Rafael Recuenco, Rubén Malonda, Rubén Ramírez, Carles Egido, Javier Martínez, Joan Manuel Pérez, Isabel Carme Faus, Javier Zamora, Juan Vicente Fayos, Manel Pastor, Daniela Rodríguez, María Isabel Peyró, Beatriz Pérez, Raúl Andrés Segarra, Marc Xelvi, Carlos Martínez, Marc Cascant, José Vicente Gallego, Miguel Millán, Eva María Calonge, Carmen Laura Núñez, María Carrión, Nura María Anís, Andrea Alborch, Janus Just, Antonio Gómez, María Bernal i Candela Paula Albornos.

El secretari de la Facultat dóna la benvinguda, a continuació insta a participar en les eleccions a rector i explica la situació dels títols que impartix la facultat, de les CATs i de la resta de comissions. També estima una Junta de Facultat per al dia 23 o 26 de febrer i es mostra obert a la comunicació amb l'ADR.

La Presidenta comunica prèviament la modificació del punt 3 de la convocatòria sense que ningú es mostre en contra.

1. Aprovació, si procedix, de l'acta de la sessió anterior.

Marc Xelvi fa al·lusió a una certa inactivitat de l'ADR recordant que fa molt de temps que no es reunix. Rafa Recuenco anima a treballar perquè l'ADR tinga més vida i reclama una major implicació. Carlos Núñez diu que s'han fet coses en l'ADR per un camí equivocat, exemplificant les paelles i demana una reflexió sobre les activitats que es realitzen. Rubén Malonda anima a treballar junts. S'acorda que la primera cosa que l'ADR farà serà aprovar un reglament de règim intern.

L'acta és aprovada per assentiment.

2. Renovació de la mesa de l'ADR.

Es presenta una única candidatura per a la mesa de l'ADR:

President: José Fos Saus
Vicepresident Primer: Javier Zamora Ciurana
Vicepresident Segon: Borja Solís Blázquez
Secretari: Luis Pastor Graells
Tresorer: Manel Pastor i Vicent
Vocals: Carmen Laura Núñez Lendo, María Daniela Rodríguez Salice, Isabel Peyró Fernández, Marc Cascant i Sempere i Marc Xelvi Pérez.

Intervé el candidat a la Presidència de l'ADR, José Fos, que presenta la seua candidatura com un equip en què estan integrades totes les associacions i sensibilitats. Proposa l'aprovació d'un reglament de règim intern, la realització d'un blog on estiguen les actes de les sessions de l'ADR perquè els estudiants puguen consultar-les i on es publiciten les activitats de la Facultat i es donen a conéixer qüestions que puguen interessar als estudiants. Proposa un horari d'atenció a l'estudiant i una campanya per a donar a conéixer els estudiants l'ADR.


A continuació es vota la candidatura presentada a la mesa de l'ADR amb el resultat següent: 24 vots a favor i 6 abstencions.

3. Nomenament, si procedix, dels estudiants membres de les totes les CATs i comissions internes de la Facultat d'Economia.

S'aproba per assentiment:

CAT ADE: Andrea Alborch Canella, Isabel Carmen Faus Ferrer, José Fos Saus, Javier Zamora Ciurana, Nura María Anís Mari.


CAT ECO: Luis Pastor Graells, Javier Martínez Mascarell, Carmen Laura Núñez Lendo.


CAT TUR: María Daniela Rodríguez Salice, Roberto Rovira Pont, María Isabel Peyro Fernández.


CAT CAF: Josep Lledó Benito.


CAT EMP: Borja Solís Blázquez, Joan Manuel Pérez Vicens, Miguel Millán Alabau, Marc Xelvi Pérez


CAT ITM: Beatriz Pérez Moltó, Raúl Andrés Segarra Vidal

Comissió Pràctiques: Andrea Alborch Canella, José Fos Saus, Javier Zamora Ciurana, Beatriz Collantes


Comissió Programes Intercanvi d'Estudiants: Luis Pastor Graells, Vicente Pascual Melguizo Vendrell, Ernesto Obiang Ondo Adiga, Borja Solís Blázquez, Rafael Recuenco García, Eva María Calonge


Comissió Econòmica: Rubén Malonda Martínez, Carmen Laura Núñez Lendo, Marc Cascant i Sempere, Eva María Calonge


Comissió Informació bibliogràfica: Rubén Ramírez Serrano


Comissió Normalització lingüística: Marc Xelvi Pérez, Carles Egido Bolta, Borja Solís Blázquez, Manel Pastor i Vicent


Comissió extensió acadèmica: Rubén Ramírez Serrano, Borja Solís Blázquez, Carlos Martínez Núñez


Comissió Relacions amb la societat: María Duart Arce, Eva María Calonge.


Comissió revisió qualificacions: Manel Pastor i Vicent, José Fos Saus, Rafael Recuenco García, Rubén Ramírez Serrano, Antonio Gómez Torres, Carmen Laura Núñez Lendo, Candela Paula Albornos Alcedo.

4. Torn obert d'intervencions


Es proposa i posteriorment s'acorda reunir-se per al procés d'elaboració d'un reglament de règim intern de l'ADR.

El representant d'Acontracorrent, Carlos Martínez, va criticar formar la mesa de l'ADR sense tindre prèviament un reglament i va proposar la creació d'una comissió d'estatuts formada per dos persones de cada associació.

Marc Xelvi va demanar que el president no assumisca les funcions de l'Assemblea com afirma que va ocórrer altres vegades.


ACTA DE LA SESIÓN DE LA ASAMBLEA DE REPRESENTANTES DE ESTUDIANTES DE LA FACULTAD DE ECONOMIA DE 11 DE FEBRERO DE 2010

El día 11 de febrero de 2010, a las 14:15 horas, en el despacho E04 de la Facultad de Economía, comienza la sesión de la Asamblea de Representantes de Estudiantes de la Facultad de Economía.

Asisten: Luis Pastor, José Fos, Rafael Recuenco, Rubén Malonda, Rubén Ramírez, Carles Egido, Javier Martínez, Joan Manuel Pérez, Isabel Carme Faus, Javier Zamora, Juan Vicente Fayos, Manel Pastor, Daniela Rodríguez, María Isabel Peyró, Beatriz Pérez, Raúl Andrés Segarra, Marc Xelvi, Carlos Martínez, Marc Cascant, José Vicente Gallego, Miguel Millán, Eva María Calonge, Carmen Laura Núñez, María Carrión, Nura María Anís, Andrea Alborch, Jano Just, Antonio Gómez, María Bernal y Candela Paula Albornos.

El Secretario de la Facultad da la bienvenida, a continuación insta a participar en las elecciones a rector y explica la situación de los títulos que imparte la facultad, de las CATs y del resto de comisiones. También estima una Junta de Facultad para el día 23 o 26 de febrero y se muestra abierto a la comunicación con el ADR.

La Presidenta comunica previamente la modificación del punto 3 de la convocatoria sin que nadie se muestre en contra.

1. Aprobación, si procede, del acta de la sesión anterior.

Marc Xelvi hace alusión a cierta inactividad del ADR recordando que hace mucho tiempo que no se reúne. Rafa Recuenco anima a trabajar para que el ADR tenga más vida y reclama una mayor implicación. Carlos Núñez dice que se han hecho cosas en el ADR por un camino equivocado, ejemplificando las paellas y pide una reflexión sobre las actividades que se realizan. Rubén Malonda anima a trabajar juntos. Se acuerda que lo primero que la ADR hará será aprobar un reglamento de régimen interno.

El acta es aprobada por asentimiento.

2. Renovación de la mesa del ADR.

Se presenta una única candidatura para la mesa del ADR:

Presidente: José Fos Saus
Vicepresidente Primero: Javier Zamora Ciurana
Vicepresidente Segundo: Borja Solís Blázquez
Secretario: Luis Pastor Graells
Tesorero: Manel Pastor i Vicent
Vocales: Carmen Laura Núñez Lendo, María Daniela Rodríguez Salice, Isabel Peyró Fernández, Marc Cascant i Sempere y Marc Xelvi Pérez

Interviene el candidato a la Presidencia de la ADR, José Fos, que presenta su candidatura como un equipo en el que están integradas todas las asociaciones y sensibilidades. Propone la aprobación de un reglamento de régimen interno, la realización de un blog donde estén las actas de las sesiones de la ADR para que los estudiantes puedan consultarlas y donde se publiciten las actividades de la Facultad y se den a conocer cuestiones que puedan interesar a los estudiantes. Propone un horario de atención al estudiante y una campaña para dar a conocer a los estudiantes la ADR.


A continuación se vota la candidatura presentada a la mesa de la ADR con el siguiente resultado: 24 votos a favor y 6 abstenciones.

3. Nombramiento, si procede, de los estudiantes miembros de las todas las CATs y comisiones internas de la Facultad de Economía.

Se aprueba por asentimiento:

CAT ADE: Andrea Alborch Canela, Isabel Carmen Faus Ferrer, José Fos Saus, Javier Zamora Ciurana, Nura María Anís Mari


CAT ECO: Luis Pastor Graells, Javier Martínez Mascarell, Carmen Laura Núñez Lendo


CAT TUR: María Daniela Rodríguez Salice, Roberto Rovira Puente, María Isabel Peyro Fernández


CAT CAF: Josep Lledó Benito


CAT EMP: Borja Solís Blázquez, Joan Manuel Pérez Vicens, Miguel Millán Alabau, Marc Xelvi Pérez


CAT ITM: Beatriz Pérez Molto, Raúl Andrés Segarra Vidal

Comisión Prácticas: Andrea Alborch Canela, José Fos Saus, Javier Zamora Ciurana, Beatriz Collantes


Comisión Programas Intercambio de Estudiantes: Luis Pastor Graells, Vicente Pascual Melguizo Vendrell, Ernesto Obiang Ondo Ada, Borja Solís Blázquez, Rafael Recuenco García, Eva María Calonge


Comisión Económica: Rubén Malonda Martínez, Carmen Laura Núñez Lendo, Marc Cascant i Sempere, Eva María Calonge


Comisión Información bibliográfica: Rubén Ramírez Serrano


Comisión Normalización lingüística: Marc Xelvi Pérez, Carles Egido Bolta, Borja Solís Blázquez, Manel Pastor i Vicent


Comisión extensión académica: Rubén Ramírez Serrano, Borja Solís Blázquez, Carlos Martínez Núñez


Comisión Relaciones con la sociedad: María Duart Arce, Eva María Calonge


Comisión revisión calificaciones: Manel Pastor i Vicent, José Fos Saus, Rafael Recuenco García, Rubén Ramírez Serrano, Antonio Gómez Torres, Carmen Laura Núñez Lendo, Candela Paula Albornos Alcedo

4. Turno abierto de intervenciones


Se propone y posteriormente se acuerda reunirse para el proceso de elaboración de un reglamento de régimen interno de la ADR.


El representante de Acontracorrent, Carlos Martínez, criticó formar la mesa de la ADR sin tener previamente un reglamento y propuso la creación de una comisión de estatutos formada por dos personas de cada asociación.

Marc Xelvi pidió que el Presidente no asuma las funciones de la Asamblea como afirma que ocurrió en otras ocasiones.





No hay comentarios:

Publicar un comentario